Op zondag 26 februari organiseert projecthuis De Witte Vlinder een pannenkoekenbak met een Creacafé.

Hildt Daneels : 'Deze keer kan je je eigen handwerkje meebrengen of ter plaatse iets creatief uitproberen. Er zal de gelegenheid zijn om een workshop amigurumi haken te volgen of je kan er kaartjes maken met verschillende technieken. Ook kan je bij ons terecht om je eventueel verder te helpen met je eigen handwerkje. Natuurlijk zal je ook kunnen smullen van onze overheerlijke pannenkoeken.

Graag nodigen we u uit tussen 14.00u en 18.00u in De Smisse van de Oud-Scouts De Brigands in de Vest, het straatje vlak aan de Bovenpoort in Herentals.

De hele namiddag kan je ons steunen door pannenkoeken te komen eten, iets te drinken en/of een lootje te kopen van onze “altijd prijs”-tombola. De prijzen werden ons geschonken door verschillende Herentalse winkels en in het bijzonder door de lokale dierenspeciaalzaak. Er zullen ook wat haakwerkjes en kaarten te koop zijn.
 
Voor onze computercursus op woensdagnamiddag in een lokaal van het C.A.W., is het nog steeds mogelijk om in te schrijven, als je hier in geïnteresseerd bent.

Wij zijn ook nog steeds van plan, zodra we de mogelijkheid zien, om ons Projecthuis De Witte Vlinder te openen in het centrum van Herentals. In dit huis zullen wij allerlei cursussen op de meest uiteenlopende vlakken aanbieden: cultuurbeleving, vorming, zinvolle vrijetijdsbesteding en ook korte cursussen en workshops. Mensen die geconfronteerd worden met kansarmoede in Herentals en omgeving zijn de doelgroep, maar iedereen die iets nuttig wil doen met zijn vrije tijd zal er welkom zijn.
 
Mensen die verdere inlichtingen wensen over dit project of ons willen steunen kunnen contact opnemen met Hildt Daneels, tel. 014/23 13 47 of mailen naar dewittevlinder@gmail.com .
Wij hebben een ook een website http://projecthuis-dewittevlinder.be waar u meer over ons kan lezen'.